Cast Nieuws

Zit Riverdale’s Hart Denton (Chic) in 13 Reasons Why?

Chic Cooper Riverdale

Het ziet ernaar uit dat Hart Denton, die we leerden kennen als Chic in Riverdale, een nieuwe rol te pakken heeft. Fans op Reddit hebben iets opmerkelijks ontdekt op IMDb waardoor het ernaar uitziet dat Denton een rol te pakken heeft in het derde seizoen van 13 Reasons Why.

Hart Denton in 13 Reasons Why?

Fans van zowel Riverdale als 13 Reasons Why zijn door het dolle heen na een bericht op Reddit. Uit een lijst op de website van IMDb blijkt dat een stuntacteur is ingezet genaamd Dalton Rondell. Wat daarbij opvalt is dat hij wordt genoemd als de stuntman van Hart Denton. Natuurlijk moeten we ook IMDb zo nu en dan weleens met een korreltje zout nemen, maar er zijn meer dingen die erop wijzen dat Denton mogelijk een rol heeft in seizoen 3.

Zo blijkt na onderzoek dat Hart de cast van 13 Reasons Why volgt op Instagram en dat de cast hem ook terug volgt. Dat kan natuurlijk nog toeval zijn, maar er is nog iets opmerkelijks. De acteur werd in de periode dat het derde seizoen werd gefilmd meerdere keren gespot in de buurt van de cast. Het derde seizoen werd tussen augustus 2018 en februari 2019 opgenomen en Denton zou te bewonderen zijn in de laatste afleveringen van het derde seizoen. Uitgerekend in januari dook hij ineens op bij de cast. Natuurlijk blijft het zonder bevestiging gissen of Denton echt te zien is in het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why, maar voor nu wijst alles erop.

Het is overigens niet voor het eerst dat een acteur uit de ene serie ook te zien is in een andere serie. Ross Butler had eerst de rol van Reggie Mantle in Riverdale, maar verliet de reeks om zich volledig te focussen op 13 Reasons Why.