Nieuws

Winnaars prijsvraag Riverdale – Hoe Het Allemaal Begon bekend

Riverdale seizoen 3 serie

Jullie hebben massaal deelgenomen aan de prijsvraag om het gloednieuwe boek: Riverdale – Hoe Het Allemaal Begon te winnen. In het boek komen we meer te weten over de jeugd van Archie, Jughead, Betty en Veronica. Uit de honderden inzendingen met het antwoord New York zijn inmiddels drie winnaars gekozen. Adriana Tuytel, Corina Kolkena en Nathalie Frederiksen zijn de gelukkigen geworden. Zij kunnen in de komende dagen een e-mail verwachten.

Vandaag in de winkels

Niet gewonnen? Niet getreurd. Het gloednieuwe boek ligt vanaf vandaag in de winkel en is onder meer bij bol.com te koop voor 16,99 euro. In deze onthullende prequel komen we veel meer te weten over de verledens van hoofdpersonen Archie, Jughead, Betty en Veronica. Zo zagen we in het eerste seizoen van Riverdale bijvoorbeeld dat Betty een crush had op haar buurjongen Archie, maar hoelang heeft ze al een oogje op hem en hoe is dat ontstaan?

Ook ging het niet altijd goed tussen Jughead en Archie. Hoe Het Allemaal Begon legt uit hoe de spanningen tussen de twee ontstonden. Tevens komen we alles te weten over hoe het leven van Veronica eruit zag voordat ze naar Riverdale vertrok.

Bestel Riverdale – Hoe het allemaal begon op bol.com