Nieuws Seizoen 4

Wanneer verschijnt Riverdale seizoen 4?

Riverdale

Riverdale krijgt een seizoen 4 van The CW. De verhalen van Archie, Jughead, Betty, Veronica en hun vrienden zijn nog lang niet klaar. In dit artikel lees je alles wat we weten over het vierde seizoen van Riverdale, inclusief een releasedatum, plot en meer. Zodra er meer bekend is over seizoen 4, wordt dit artikel bijgewerkt.

Wanneer verschijnt Riverdale seizoen 4?

Wanneer verschijnt Riverdale seizoen 4 op Netflix of bij The CW? Laatstgenoemde netwerk maakte eind januari 2019 bekend dat er een vierde seizoen komt van Riverdale. Op dat moment waren de uitzendingen van seizoen 3 echter nog in volle gang. Het is dan ook duidelijk dat er nog geen officiële uitspraken zijn gedaan over de releasedatum van seizoen 4, maar we kunnen wel alvast een voorspelling doen.

Voorgaande seizoenen van Riverdale verschenen in januari en oktober. Gezien de uitzendingen van seizoen 3 ook nog lopen tot april of mei, is een release eerder dan oktober 2019 sowieso ondenkbaar. De opnames voor seizoen 4 zijn tenslotte nog niet eens begonnen. Naar verwachting zal seizoen 4 net als seizoen 3 opnieuw 22 afleveringen tellen. Zolang The CW en Netflix een deal hebben voor Riverdale kunnen we 24 uur na de release in de Verenigde Staten ook in Nederland kijken naar nieuwe afleveringen.

Verhaal Riverdale seizoen 4?

In het eerste seizoen van Riverdale werden we meegenomen in de zoektocht naar de dader van de moord op Jasson Blossom. In het tweede seizoen stond de Black Hood centraal en in seizoen 3 draait het voornamelijk om de Gargoyle King. Gezien op dit moment dat derde seizoen nog wordt uitgezonden, is het moeilijk om al te voorspellen waar seizoen 4 over zal gaan. Ongetwijfeld zullen we weer meegenomen worden in een nieuw mysterie. Ook zullen de scholieren uitgedaagd worden nu ze moeten na gaan denken over hun studie. Een trailer voor het vierde seizoen is nog niet naar buiten gebracht.