Nieuws Seizoen 2 Trailer

Vier trailers Riverdale geven kijkje in seizoen 2

Riverdale seizoen 2

Riverdale gaat medio oktober verder met het tweede seizoen. Om alvast in de stemming te komen, heeft The CW inmiddels vier trailers op YouTube geplaatst waarin we alvast een kijkje krijgen in wat ons te wachten staat. Het eerste seizoen van Riverdale eindigde met het moment waarop we zagen dat Fred Andrews werd neergeschoten voor de ogen van zijn zoon Archie.

Riverdale seizoen 2 trailer 1

De eerste trailer van het tweede seizoen van Riverdale verscheen al in juli op YouTube. In de video zien we hoe Archie zijn vader Fred ondersteunt terwijl ze een ziekenhuis binnenkomen. Niet veel later komen ook zijn vrienden naar daar. Vanaf dat moment heeft Jughead al snel het idee dat Archie iets achterhoudt. Het is in ieder geval duidelijk dat de schietpartij Archie flink gaat veranderen. Hij zal donkerder worden. Ook zien we in de eerste trailer hoe het ervoor staat mer Cheryl Blossom en haar moeder nadat Cheryl hun huis in de brand heeft gestoken.

Riverdale seizoen 2 trailer 2

In de tweede trailer van het tweede seizoen van Riverdale zien we dat Archie zich steeds meer begint af te vragen wie zijn vader heeft neergeschoten bij de overval. De angst is groot dat de dader terug zal keren. Tevens zien we dat Archie met een pistool op pad gaat.

Riverdale seizoen 2 trailer 3

In de derde trailer zien we dat Archie flink in de problemen is. Hij wordt onder meer onder schot gehouden en krijgt een aantal personen te zien waarvan hij moet aanwijzen wie verantwoordelijk is voor het neerschieten van zijn vader.

Riverdale seizoen 2 trailer 4

In de meest recente trailer van Riverdale zien we onder meer hoe Jughead en Betty dolgelukkig met elkaar zijn. Ook het verliefde stelletje Veronica en Archie komt voorbij. Tevens belt Archie zijn moeder om te vertellen dat hij in de nesten zit. Gezien alle trailers gaat een groot gedeelte van het tweede seizoen dan ook draaien om wie Fred Andrews heeft neergeschoten en gaan we zien hoe dat Archie verandert.