Nieuws Seizoen 2

Verklapt showrunner de dood van nóg een personage?

Riverdale seizoen 2

De afgelopen afleveringen van Riverdale leverden zo nu en dan choquerende beelden op. Meerdere personages uit de serie overleefden de afgelopen weken niet en het is nog maar de vraag of Roberto Aguirre Sacasa, de showrunner van de serie, nu klaar is. Fans vermoeden dat hij op Twitter wederom de dood van een personage heeft aangekondigd.

Nog een personage dood?

Roberto Aguirre Sacasa maakt veel gebruik van zijn social media. Zowel via Instagram als via Twitter maakt hij fans wekelijks klaar voor de gloednieuwe afleveringen. Ook deze week is dat niet anders, alleen heeft hij nu opnieuw de dood van een personage aangekondigd? Op Twitter plaatste de showrunner een foto van Ashleigh Murray, de actrice die Josie speelt in Riverdale. Daarbij schreef hij de tekst: ‘Oh, say, can you see…’ One more song from the glorious Ashleigh Murray on the Riverdale final.

Fans denken massaal dat Roberto hiermee wederom de dood van een personage heeft aangekondigd. ‘Wait…. does this mean she dies?’, ‘Why the pause at the end what does that mean you are too smart fir that too mean nothing’ en ‘Roberto you’re going to kill Josie? You’re too crazy’ zijn reacties die we lezen. Anderen vragen zich weer af of ze misschien zingt tijdens de begrafenis van iemand en dan is het de vraag of het niet om die van Jughead gaat. Eén ding is duidelijk: De seizoensfinale gaat weer héél wat losmaken.