Nieuws Seizoen 4

Startdatum Riverdale seizoen 4 op Netflix bekend

Riverdale seizoen 3

We weten eindelijk wanneer Riverdale terugkeert op Netflix. De verwachting was al langer dat de eerste aflevering van seizoen 4 op 10 oktober zou worden toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en nu heeft Netflix dat nieuws zelf ook bevestigd.

Wat is er gebeurd met Jughead?

De grote vraag die ons bezighoudt in het vierde seizoen is misschien wel de vraag wat die flashforward betekende in de seizoensfinale van seizoen 3. We zagen hoe Archie, Betty en Veronica rondom een kampvuur stonden. Jughead was nergens te bekennen, maar zijn muts was wel bij het drietal. Ze spraken uit dat niemand ooit mocht weten wat er die dag was gebeurd. Maar wat is er gebeurd? Moeten we ons zorgen maken om Jughead?

Eerbetoon Luke Perry

Het vierde seizoen wordt ook het seizoen waarin een eerbetoon aan Luke Perry centraal staat. De acteur overleed eerder dit jaar aan de gevolgen van een zware beroerte. Voor Riverdale kroop hij in de huid van Fred Andrews. In de eerste aflevering van seizoen 4 staat zijn afscheid centraal. Shannen Doherty werd ingevlogen voor de aflevering.

Startdatum Riverdale seizoen 4

Riverdale is al razendsnel terug voor zijn vierde seizoen. Netflix heeft bekendgemaakt dat de eerste aflevering van seizoen 4 vanaf 10 oktober te bekijken is bij de streamingdienst. Een dag eerder, op 9 oktober, wordt de aflevering in de Verenigde Staten uitgezonden bij The CW. Na 10 oktober verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen.