Seizoen 4

Startdatum Riverdale seizoen 4 bekendgemaakt

Rivedale seizoen 3

Riverdale seizoen 4 zal in oktober gaan beginnen. De najaarsprogrammering van The CW is bekendgemaakt en daarin zijn weinig verrassingen te vinden. Zo ook niet dus voor Riverdale.

Nieuwe televisieseizoen

The CW maakt half juni jaarlijks bekend hoe de najaarsprogrammering van de zender eruit ziet. In de tweede week van oktober begint het nieuwe televisieseizoen in de Verenigde Staten en voor Riverdale houdt dat in dat op 9 oktober het vierde seizoen zal beginnen.

Wanneer start Riverdale seizoen 4 op Netflix

De vraag is nog wel, wanneer kunnen we op Netflix verder met de serie? De afgelopen jaren was donderdag traditioneel de dag dat Riverdale te zien was op de streamingdienst. Als dit ritme vast wordt gehouden, dan zal de eerste aflevering te zien zijn op 10 oktober.

Vol seizoen op komst

Het seizoen zal tot het voorjaar duren, met af en toe een wekelijkse onderbreking en in ieder geval een korte winterbreak rondom de feestdagen. Wanneer de serie exact stil ligt hangt volledig af van de grillen van The CW en met name andere evenementen of feestdagen. Het volledige uitzendschema zal gaandeweg het seizoen dan ook duidelijk worden.