Cast Katy Keene Nieuws

Spin-off Katy Keene kan vertrek Josie uit Riverdale betekenen

Josie McCoy Riverdale

Ashleigh Murray, de actrice die voor Riverdale in de huid kruipt van Josie McCoy, krijgt ook een rol in de spin-off Katy Keene. Mochten de makers erin slagen om de pilot-aflevering tot een groot succes te maken en er een volledig seizoen wordt besteld, dan gaat Josie daarin een belangrijke rol spelen.

Josie uit Riverdale in spin-off Katy Keene

The CW maakte in januari bekend dat Riverdale een nieuwe spin-off krijgt. Roberto Aguirre Sacasa en Michael Grassi, beide al bekend van hun werk voor Riverdale, zijn samen aan de slag gegaan met het schrijven van een pilotaflevering voor de spin-off. Greg Berlanti, Sarah Schechter en Jon Goldwater zijn uitvoerend producenten en Maggie Kiley regisseert de pilot.

Mocht het een succes worden, dan heeft Ashleigh Murray een nieuwe taak bij. De actrice die voor Riverdale in de huid kruipt van Josie McCoy heeft namelijk ook een rol in Katy Keene. De serie volgt vier karakters uit de Archie Comics, waaronder Josie en Katy Keene. De vier vrienden proberen hun droom waar te maken op Broadway. Mocht het project worden opgepikt, dan zal Murray Riverdale verlaten. Een crossover met Riverdale komt er overigens niet snel. “Als iemand uit Riverdale naar Katy komt, dan komen ze daar naartoe als hun oudere ik.” Katy Keene speelt zich namelijk jaren na Riverdale af.