Cast Nieuws seizoen 3

Showrunner over hoe Riverdale verder moet zonder Luke Perry

Fred Andrews Riverdale

Roberto Aguirre-Sacasa heeft zich uitgesproken over hoe het nu verder moet met Riverdale na het overlijden van Luke Perry. Nadat de 52-jarige acteur overleed aan de gevolgen van een zware beroerte werden de opnames zelfs twee dagen stilgelegd. Die opnames zijn inmiddels hervat, maar tegenover Entertainment Tonight heeft de showrunner laten weten dat iedereen binnen Riverdale het zwaar heeft.

Showrunner over vervolg Riverdale

Riverdale heeft met het overlijden van Luke Perry afscheid moeten nemen van Fred Andrews, de vader van Archie. “Eerlijk gezegd zijn we, denk ik, allemaal nog steeds in shock en zijn we nog in het rouw- en verwerkingsproces. We weten dat we het op de één of andere manier moeten aanpakken, maar we geven onszelf een beetje tijd en ruimte voordat we kijken hoe we hem op de beste manier kunnen eren.”

Familie

Het is nog onduidelijk hoe de verhaallijn van Fred Andrews opgevuld gaat worden, maar duidelijk is dat Riverdale niet hetzelfde zal zijn zonder Luke Perry. “Luke was, is en zal altijd een groot onderdeel van Riverdale blijven. We zijn een soort familie en wanneer een verlies als dit gebeurt, draag je het altijd bij je. Het verandert en het wordt hopelijk een beetje minder pijnlijk naarmate de tijd verstrijkt. Maar je bent veranderd.”