Nieuws Seizoen 4

Sam Witwer uit Supergirl in Riverdale seizoen 4

Sam Witwer Riverdale

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het vierde seizoen van Riverdale. Zo nu en dan komt er ook alvast wat nieuws naar buiten wat betreft het nieuwe seizoen. Zo is nu bekend geworden dat Sam Witwer uit Supergirl een rol te pakken heeft in het nieuwe seizoen van de reeks. Ook weten we al welke rol hij gaat vervullen.

Sam Witwer in Riverdale seizoen 4

De Amerikaanse acteur Sam Witwer is te zien in het vierde seizoen van Riverdale. De acteur was in het verleden al te zien in onder meer Supergirl en Once Upon a Time en binnenkort mag hij ook Riverdale aan zijn CV toevoegen. In de serie van The CW speelt hij een leraar en niet zomaar één.

Witwer kruipt voor Riverdale in de huid van Mr. Chipping. Hij is een docent op een middelbare school waar Jughead volgend seizoen naartoe gaat. Mr. Chipping wordt omschreven als ‘knap en cool’. Hij leert de leerlingen creatief schrijven op een prestigieuze school in de buurt van Riverdale. Alhoewel hij er inspirerend uit ziet, blijkt al snel dat Mr. Chpping iets duisters verborgen houdt. Al in de eerste aflevering van seizoen 4 maken we kennis met Mr. Chipping.