Nieuws Sabrina

Sabrina-acteur ziet crossover met Riverdale wel zitten

Ambrose Chilling Adventures of Sabrina Riverdale

Sinds Chilling Adventures of Sabrina is verschenen zijn er meerdere geruchten geweest over een mogelijke crossover tussen de werelden van Sabrina en Riverdale. Tot op heden is het er echter nog niet van gekomen en het is maar de vraag of dat ooit gaat veranderen. Chance Perdomo, Ambrose in Sabrina, ziet een crossover wel zitten.

Ambrose wil crossover met Riverdale

Chance Perdomo denkt te weten hoe een crossover tussen Sabrina en Riverdale wel wat zou zijn voor zijn rol. “Ik zou absoluut graag zien dat Jughead en Ambrose een intellectueel, filosofisch debat zouden voeren. En dan gaan we samen een mysterie oplossen, zeker. Ja, dat zou geweldig zijn.”

Mochten de twee inderdaad bij elkaar komen in een crossover, dan staat Perdomo oog in oog met de man die de rol van Jughead wél kreeg. Net als Cole Sprouse deed ook Perdomo auditie voor de rol van Jughead. Uiteindelijk koos showrunner Roberto Aguirre-Sacasa voor Sprouse als Jughead en Perdomo als Ambrosein Sabrina. Een keuze waar Perdomo blij mee is. “Ambrose is mij op het lijf geschrevne, dus ik ben best tevreden met de manier waarop de dingen zijn gegaan.”