Nieuws Seizoen 2

Riverdale seizoen 2 langer dan eerste seizoen

Riverdale

The CW heeft vrij snel na het eerste seizoen van Riverdale bekendgemaakt dat de serie voorzien wordt van een tweede seizoen. Seizoen 2 blijkt echter ook meer afleveringen te krijgen dan het eerste seizoen. Moesten we het tijdens seizoen 1 stellen met dertien afleveringen, is nu duidelijk dat seizoen 2 liefst 22 afleveringen krijgt.

Riverdale seizoen 2

Het eerste seizoen van Riverdale werd vanaf eind januari 2017 uitgezonden bij The CW. Door de samenwerking van Netflix met dat netwerk, konden we de afleveringen van seizoen 1 een paar dagen na de uitzending in de Verenigde Staten ook al in Nederland verwachten. Met het tweede seizoen zal dat op precies dezelfde manier gaan. Vanaf 12 oktober is de eerste aflevering van het tweede seizoen van Riverdale te zien bij Netflix. In seizoen 2 gaan we er onder meer achter komen wie verantwoordelijk is voor het neerschieten van Fred Andrews, de vader van Archie.

Riverdale seizoen 1
Het eerste seizoen van Riverdale telde slechts dertien afleveringen. In die dertien afleveringen stond vooral de moord op Jason Blossom centraal. Lange tijd werd gezocht naar wie de tweelingbroer van Cheryl had doodgeschoten, tot de verrassende dader bekend werd. Aan het eind van seizoen 1 werd alvast het thema voor het volgende seizoen ingeleid, waarbij de vraag wie Fred Andrews heeft neergeschoten bij een overval centraal staat.