Nieuws seizoen 3

Riverdale seizoen 3 korter dan verwacht?

Riverdale seizoen 3

Roberto Aguirre-Sacasa is mogelijk met slecht nieuws gekomen over Riverdale seizoen 3. Alles wees erop dat het derde seizoen net als het tweede seizoen weer 22 afleveringen zou krijgen, maar dat is nu mogelijk niet het geval. Showrunner Aguirre-Sacasa heeft namelijk bekendgemaakt dat de aflevering acht al de midseason-finale is van dit seizoen. Dat hoeft niet meteen wat slechts te betekenen, maar het kan maar zo dat seizoen 3 dan toch korter is.

Riverdale seizoen 3

Roberto Aguirre-Sacasa heeft de fans flink wakker geschud met zijn tweet over het derde seizoen van Riverdale. “Aflevering 308 is onze midseason-finale. Riverdale is nog niet eens verschenen en wij schieten al de midseason-finale!”, schreef de showrunner op zijn Twitter-account.

Het is dan ook zeker niet ondenkbaar dat het derde seizoen korter gaat zijn dan het tweede seizoen, al zegt de midseason-finale nog niet alles. In seizoen 2 was de negende aflevering tenslotte de midseason-finale, terwijl daarna nog twaalf nieuwe afleveringen kwamen. Ook lijken we uit onderstaande foto op te kunnen maken dat Archie toch naar de gevangenis gaat.