Nieuws Seizoen 2

Recap: Is één van Riverdale’s hoofdpersonen dood?

Het tweede seizoen van Riverdale zit er bijna op en het is dan ook niet heel verrassend dat Judgement Night, aflevering 21 van Riverdale, een bloedstollende episode was. We kwamen er niet alleen achter wie achter de Black Hood schuilt, maar het ziet er ook naar uit dat één van Riverdale’s hoofdpersonen is vermoord. Let op: Dit bericht bevat spoilers over de meest recente aflevering van Riverdale.

De Black Hood

Met Judgement Night heeft Riverdale een bloedstollende aflevering geproduceerd. We kwamen in de aflevering te weten dat Hal Cooper al die tijd achter Black Hood heeft gezeten, maar hij lijkt daar niet alleen in te staan. Op het moment dat hij met zijn familie binnen was, werden Archie en zijn vader Fred namelijk opnieuw belaagd. Gelukkig voor Fred droeg hij ditmaal echter een kogelwerend vest.

Is één van Riverdale’s hoofdpersonen dood?
Het meest bizarre moment vond echter pas later plaats. De Ghoulies zijn terug in Riverdale en ook Penny laat weer van zich horen. Als Southside het op wil nemen tegen de Ghoulies, besluit Jughead zichzelf op te offeren. Hij regelt met Hiram, die de Ghoulies heeft ingehuurd, dat hij zichzelf opoffert als de Serpents maar met rust worden gelaten. Jughead lijkt de ontmoeting met de Ghoulies niet te hebben overleefd, als we aan het eind van de aflevering zien hoe vader FP Jones met hem aan komt lopen. Het is dan ook de grote vraag of Jughead nog leeft, of dat het echt gedaan is voor hem.

Lees ook: Dit zeggen de acteurs over bloedstollende seizoensfinale