Nieuws Seizoen 4

Nieuwe emotionele trailer Riverdale seizoen 4 verschenen

Riverdale Netflix

Riverdale seizoen 4 gaat bijna van start. Vanaf 10 oktober kunnen we op Netflix wekelijks aan de slag met nieuwe afleveringen van de reeks. In aanloop naar de release van de eerste aflevering van seizoen 4 is tijdens New York Comic Con een nieuwe emotionele trailer verschenen.

Leven zonder Fred Andrews

Het is duidelijk dat het een emotioneel seizoen wordt voor de cast. De hoofdrolspelers zullen in de serie een weg moeten vinden zonder Fred Andrews. In de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen krijgt Archie dan ook verschrikkelijk nieuws te horen over zijn vader. Terwijl hij samen met Veronica, Jughead en Betty in Pop’s zit, wordt de grond onder zijn voeten weggeslagen. Daarna zien we hoe er afscheid wordt genomen van Fred.

Het seizoen laat zien hoe de jongeren en met name Archie verder moeten zonder Fred. Daarnaast laat de trailer ook een glimp van Hiram Lodge, Hermione en een gloednieuw gezicht gezien. In Riverdale seizoen 4 maakt de oudere zus van Veronica haar intrede. Betty gaat ondertussen op zoek naar antwoorden over de Farm, terwijl Cheryl contact zoekt met Jason.

Bekijk de trailer