Nieuws

Nieuw Riverdale-boek De Roadtrip verschenen

Riverdale De Roadtrip

Micol Ostow heeft opnieuw een Riverdale-boek uitgebracht. Nadat hij eerder al verantwoordelijk was voor Riverdale – Hoe het allemaal begon, heeft hij nu een nieuw boek geschreven. Het boek heet De Roadtrip en de verhalen spelen zich af tussen seizoen 2 en seizoen 3.

Riverdale – De Roadtrip

In het nieuwste boek van Micol Ostow worden we meegenomen naar de periode tussen seizoen 2 en seizoen 3. Archie, Betty, Veronica en Jughead keren terug naar Shadow Lake waar eerder de moord op Cassidy werd gepleegd. Alhoewel Archie dat niet heeft gedaan, probeert Hiram Lodge de schuld wel in zijn schoenen te schuiven. Het viertal hoopt op de plaats waar het gebeurt is aanknopingspunten te vinden. Lukt het hen om die informatie te vinden en lukt het ze om veilig terug te keren naar Riverdale?

Het nieuwe boek is nu bij Bol.com te koop voor een bedrag van 16,99 euro. In de toekomst worden nog meer boeken in de reeks verwacht. Zo komen we meer te weten over wat er allemaal gebeurt in de levens van de vier in de tijd die ontbreekt in de serie.

Bekijk Riverdale – De Roadtrip op bol.com