Cast Nieuws

Luke Perry’s verloofde reageert op zijn overlijden

Luke Perry Fred Andrews Riverdale

Wendy Madison Bauer heeft gereageerd op het overlijden van Luke Perry. De twee waren verloofd en al langere tijd samen. In gesprek met Entertainment Tonight heeft ze voor het eerst van zich laten horen na het overlijden van Luke.

Verloofde Luke Perry reageert

Ik wil iedereen bedanken voor de hoeveelheid liefde en steun die ik gekregen heb. De ontelbare, hartverwarmende verhalen over Luke’s vrijgevigheid en vriendelijkheid zijn een grote bron van troost geweest in deze moeilijke tijd. De afgelopen 11,5 jaar waren de meest gelukkige jaren van mijn leven en ik ben dankbaar dat ik die tijd met hem heb gehad. Ik wil ook zijn kinderen, familie en vrienden bedanken voor hun liefde en steun. We hebben troost gevonden in elkaar en in de wetenschap dat ons leven werd gevuld door een buitengewone man. Hij zal erg gemist worden.”

De acteur overleed afgelopen maandag in het bijzijn van vrienden en familie aan de gevolgen van een zware beroerte. In Riverdale had Luke Perry de rol van Fred Andrews, de vader van Archie.