Nieuws

Luke Perry (Fred Andrews) krijgt afscheid in Riverdale

Fred Andrews burgemeester

Luke Perry overleed in maart aan de gevolgen van een zware beroerte. Nu is duidelijk geworden dat de acteur, die voor Riverdale in de huid kroop van Fred Andrews, een passend afscheid gaat krijgen. Aan het begin van het vierde seizoen wordt afscheid genomen van de acteur. Dat liet Roberto Aguirre-Sacasa weten aan Entertainment Tonight.

Passend afscheid

Luke Perry overleed begin maart voordat de opnames van het derde seizoen van Riverdale waren afgerond. Alhoewel de laatste scenes nog moesten worden opgenomen, zag de showrunner het op dat moment niet zitten om er een afscheid van Perry tussen te proppen.

“Toen Luke overleed hadden we het einde van het derde seizoen al helemaal uitgedacht. We wilden daar niet iets tussen proppen en het daardoor niet tot z’n recht laten komen. We dachten: laten we dit even laten bezinken en de beste manier bedenken om Luke te eren en het personage Fred.” Op welke manier de acteur geëerd gaat worden, is nog niet duidelijk. Wel is al bekend dat het moet gebeuren aan het begin van het vierde seizoen.