Katy Keene Nieuws

Lucy Hale verklapt: “Waarschijnlijk crossover Katy Keene en Riverdale”

Riverdale Katy Keene

De laatste tijd is er veel geschreven over mogelijke crossovers waarin Riverdale betrokken is. Zo werd Chilling Adventures of Sabrina al gelinkt aan een crossover, maar die lijkt er niet snel te komen. Lucy Hale, de hoofdrolspeelster van Katy Keene, zet nu wel de deur open voor een crossover tussen Riverdale en Katy Keene.

Lucy Hale over crossover

Waar eerder nog gedacht werd dat een crossover tussen Riverdale en Katy Keene onmogelijk was, is dat voor Lucy Hale anders. Doordat Katy Keene een paar jaar na Riverdale afspeelt, werd een crossover eerder nog ontkend. Hale laat nu weten: “Er gaat waarschijnlijk een crossover komen.” Ze had echter nog geen idee hoe de tijdlijnen zouden werken.

Ook vertelde Lucy het één en ander over wat we mogen verwachten van Katy Keene. “De serie gaat over de ups en downs van het leven. Het volgt een groep vrienden die hun dromen waar willen maken. Het gaat om de sterke band tussen deze vrienden.” Mocht er een crossover komen, dan zien we ook Josie McCoy terug. Zij verliet Riverdale voor Katy Keene.