Nieuws seizoen 3 Trailer

Laat nieuwe trailer de dood van weer een personage zien?

Riverdale The Stranger

Het derde seizoen van Riverdale is in volle gang op Netflix en nadat we afgelopen week in No Exit verbijsterd achter werden gelaten, brengt ook de nieuwe trailer ons aardig in de war. In de trailer van aflevering 10 genaamd The Stranger zien we namelijk hoe Hiram Lodge wordt neergeschoten. Zou dit het einde worden van de vader van Veronica in Riverdale?

Trailer Riverdale S03E10 The Stranger

Op internet is een nieuwe trailer verschenen van de aankomende aflevering The Stranger. De trailer begint met beelden waarop we een huilende Veronica zien en verbijsterde Jughead zien. Daarna horen we dat Fred Andrews oog in oog staat met Hiram Lodge en Fred hem op het hart drukt hem te zullen vermoorden als hij een fout maakt. Ondertussen staat FP Jones oog in oog met Hermione Lodge, waarbij Hermione uitspreekt: ‘Ik denk dat het tijd is’.

Betty lijkt ondertussen opnieuw geconfronteerd te worden met The Farm en Fangs heeft als insider bij zijn nieuwe gang interessante info voor Jughead. De trailer eindigt met beelden waarin we zien dat Hiram bloed en op de grond is neergevallen. Het ziet ernaar uit dat hij is neergeschoten. Zou The Stranger dan de laatste aflevering zijn met Hiram Lodge?

Bekijk de trailer hieronder