Katy Keene

Katy Keene: Twee hoofdrolspelers gecast

Jonny Beauchamp Julia Chan Katy Keene

De eerste twee hoofdrolspelers van Katy Keene zijn bekendgemaakt. Van de spin-off van Riverdale wordt een pilot-aflevering gemaakt en daarna wordt bepaald of er ook een heel seizoen wordt besteld. Jonny Beauchamp (Penny Dreadful) en Julia Chan (Saving Hope) hebben hoofdrollen te pakken.

Twee hoofdrolspelers Katy Keene

In Katy Keene worden vier vrienden gevolgd die het willen maken op Broadway. De musical dramedy heeft nu met Jonny Beauchamp en Julia Chan zijn eerste hoofdrolspelers te pakken. Jonny kruipt in de huid van Jorge/Ginger Lopez. Hij werkt overdag in de wijnkelder van zijn familie, maar ’s nachts verandert hij in zijn drag alter ego Ginger waarbij hij werkt als bartender en optreedt in plaatselijke clubs. Hij wilde altijd al Broadway-perfomer worden en wil zijn carrière nu naar een nieuw niveau tillen.

Chan kruipt voor Katy Keene in de huid van Pepper Smith, een meisje uit New York die in het epicentrum zit van alle trendy dingen. Ze droomt ervan om haar eigen versie van Andy Warhol’s Factory te openen. Maar achter al het lawaai, weet niemand precies waar ze haar geld vandaan haalt en of ze dat überhaupt wel heeft. Het is nog niet bekend wanneer we de pilot-aflevering van Katy Keene kunnen verwachten. De makers van Riverdale werken momenteel hard aan de spin-off. Ook Josie McCoy heeft een rol in de spin-off.