Nieuws Seizoen 4

Is het na 4 seizoenen klaar voor Riverdale?

Nu het derde seizoen van Riverdale voorbij is, kunnen fans niet wachten tot het vierde seizoen van start is. Hier en daar gaan inmiddels echter geruchten dat het na vier seizoenen misschien wel klaar is voor de jongeren. Tegen die tijd gaan de hoofdrolspelers tenslotte van school af en is het nog maar de vraag hoe Riverdale dan verder gaat.

Stopt Riverdale na seizoen 4?

Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa liet na de seizoensfinale van seizoen 3 het volgende weten: “Ik kan zeggen dat we echt leren dat dit het laatste jaar is dat deze groep vrienden, deze groep mensen, samen kunnen zijn. Dat is het onderliggende thema en is hetgeen waar het laatste jaar school altijd om gaat. Het is een enorme stap om van de middelbare school naar de universiteit te gaan. Je neemt afscheid van je vrienden, je wordt een jong volwassene en ik denk dat dat hetgeen is waar seizoen 4 echt om draait.”

Het is dan ook maar zeer de vraag hoe de toekomst van Riverdale er na seizoen 4 uitziet. Het is niet ondenkbaar dat de serie daarna stopt. Al zien wij natuurlijk graag dat de serie nog jarenlang draait.