Nieuws Seizoen 2

Is een van deze 4 Black Hood in Riverdale?

Riverdale Black Hood

Nog altijd houdt de Black Hood ons bezig in Riverdale. Nadat eerder conciërge Mr. Svenson werd ontmaskerd als de man achter Black Hood, is nu wel duidelijk dat hij niet de echte is. Zou één van de onderstaande personages dan toch achter Black Hood schuilen? Wie verdenk jij het meest?

Hal Cooper

Betty lijkt er inmiddels al van overtuigd. Het kan in haar ogen niet anders dan dat Hal Cooper, haar bloedeigen vader, de Black Hood is. Opmerkelijk genoeg weet de Black Hood erg veel over Betty en lijken de meest recente afleveringen steeds meer in zijn richting te wijzen, helemaal als ook nog eens Betty’s favoriete kinderboek wordt gevonden in de werkruimte van Hal. Een boek dat eerder als geheimtaal werd gebruikt door de Black Hood.

Sheriff Keller

Inmiddels houdt hij zich een stuk rustiger, maar zeker in het begin van seizoen 2 leek Sheriff Keller ook erg verdacht als Black Hood. Het onderzoek naar de gemaskerde man wilde onder hem niet echt vlotten en toen ook nog eens bleek dat Sugarman werd vermoord in zijn cel, werd Sheriff Keller wel heel verdacht. Ook is hij de man die conciërge Mr. Svenson doodschoot. Is Sheriff Keller dan toch de Black Hood?

Claudius of Clifford Blossom

In het tweede seizoen van Riverdale werden we ook plots verrast met de komst van Claudius Blossom. Claudius is een verloren tweelingbroer van Clifford, de man die in seizoen 1 zelfmoord pleegde. De grote vraag is alleen of Clifford wel echt zelfmoord heeft gepleegd. Is hij niet de man achter Black Hood? Of is Claudius wel echt en heeft hij het gemunt op de zondaars in de stad?

Meerdere Black Hoods

Een laatste theorie is nog dat de makers van Riverdale ons echt in de maling proberen te nemen. Misschien lopen er wel meerdere mensen rond die zich zo nu en dan vermommen als Black Hood. Wat namelijk opvalt, is dat er verschillende moordmethodes worden gebruikt. Een theorie die maar zo eens zou kunnen kloppen, omdat de showrunner eerder al aangaf dat er getwijfeld werd tussen drie identiteiten voor Black Hood.