Nieuws Seizoen 4

Eerste trailer Riverdale seizoen 4 verschenen

Riverdale

Het komt nu steeds dichterbij… Nu we weten dat Riverdale op 10 oktober terugkeert op Netflix voor gloednieuwe afleveringen, is ook de eerste officiële trailer verschenen. Die trailer lijkt alleen meer vragen op te roepen dan antwoorden te geven. Het is nu al duidelijk dat seizoen 4 opnieuw een bloedstollend seizoen wordt.

Vermissing Jughead

In de seizoensfinale van seizoen 3 kwamen Betty, Archie en Veronica bij elkaar rondom een kampvuur. Terwijl ze Jughead’s muts verbrandden spraken ze uit dat ze nooit meer over de gebeurtenis zouden spreken. Maar wat is er precies gebeurd? Aan het begin van de nieuwe trailer van Riverdale seizoen 4 zien we dat Jughead vermist is. Zijn vader, vrienden en nog veel meer inwoners zijn een zoektocht gestart.

Ondertussen zijn ze ook bewust van het feit dat er later dit jaar heel veel gaat veranderen. Ondertussen worden ze bezig gehouden door donkere geheimen en speelt senior year een grote rol. Verder zien we in de trailer dat Archie en Veronica weer gelukkig zijn samen, heeft Cheryl ook weer een rol dit seizoen en wordt Betty neergeslagen met een geweer.

Bekijk de trailer van Riverdale seizoen 4