Nieuws

Dochter Luke Perry haalt hard uit op Instagram

Fred Andrews burgemeester

Sophie Perry heeft het zwaar met het overlijden van haar vader Luke Perry. Ze heeft gemerkt dat er de laatste tijd veel steunbetuigingen zijn binnengekomen, maar heeft ook aardig wat negatieve reacties mogen ontvangen. Zo begrijpt niet iedereen de manier waarop zij met de dood van haar vader Luke omgaat. Op Instagram heeft ze hard uitgehaald.

Sophie Perry boos

Sophie Perry is laaiend nu andere mensen zich bemoeien met de manier waarop zij rouwt om haar vader. Ze heeft dan ook een uitgebreide post gedeeld op social media. “Sinds mijn vader is gestorven, heb ik veel aandacht gekregen online. De meeste aandacht is positief, maar sommige mensen kunnen gewoon niet aardig zijn.”

“Ik wil nu duidelijk maken dat ik niet heb gevraagd om deze aandacht, ik heb er niet om gevraagd om in een soort virtueel spotlight gezet te worden. Alhoewel ik niemand wil beledigen, ga ik me ook niet aanpassen aan de behoeften en verwachtingen van iemand anders. Ik ben 18. Ik scheld veel en kleed me soms hoerig. En ik steun doelen die jij misschien niet steunt. En bovenal ga ik lachen en glimlachen en leef ik mijn gewone leven.”

“JA ik heb pijn en ben verdrietig en ik huil om wat er met mijn vader is gebeurd. Dit is het ergste wat ooit in mijn leven zal gebeuren. En ik voel me gebroken. Maar ik ga niet in mijn kamer zitten en dagenlang huilen tot het internet heeft besloten dat ik weer verder mag. En als je mijn vader zou kennen, zou je weten dat hij dat ook niet zou willen. Dus jij zou dat ook niet moeten willen. Dus voor degene die me belachelijk maken vanwege mijn taalgebruik en garderobe en nog het meest walgelijk, mijn rouwproces, doe me een plezier en klik op ‘unfollow.’ Het is een verspilling van jouw en mijn tijd.”

View this post on Instagram

Since my dad died I have received a lot of attention online. And most of it has been positive but of course, some people just can’t be nice. And I’m here to say that I did not ask for this attention, I did not ask to be thrown into some virtual spotlight, and while I don’t mean to offend anybody, I’m also not going to cater to any one else’s needs and beliefs. I’m 18. I swear like a sailor and sometimes I dress like a hooker. And I support causes and you may not. And most importantly. I am going to laugh and smile and live my normal life. YES I am hurt and sad and crying and beside myself with what happened to my dad. It’s the worst thing to ever happen in my life. And I am torn the fuck up over it. But I’m not going to sit in my room and cry day in and day out until the internet has deemed it appropriate for me to do otherwise. And if you knew my dad you would know he wouldnt want me to. So you shouldn’t either. So to those of you shaming me for my language and my wardrobe and most disgustingly, my grieving process, do us both the favor and just unfollow. It’s a waste of both of your time.

A post shared by Sophie Perry (@lemonperry) on