Nieuws Seizoen 2

Dit zeggen de acteurs over bloedstollende seizoensfinale

Riverdale Death Proof

De bloedstollende seizoensfinale komt eraan in Riverdale en we lijken daar héél wat van te mogen verwachten. De acteurs hebben zich in aanloop naar de allerlaatste aflevering van Riverdale al uitgelaten over wat ons zoal te wachten staat in de slotaflevering.

Bloedstollende seizoensfinale

TV Line ging onlangs het gesprek aan met KJ Apa (Archie), Cole Sprouse (Jughead), Camila Mendes (Veronica) en Marisol Nichols (Hermione Lodge). KJ Apa bereidt ons alvast voor: “Het is een tragedie, echt, wat er gebeurt. Ik denk dat de laatste aflevering, als ik het op één manier zou beschrijven, tragisch gaat zijn. Voor één persoon in het bijzonder in de show, maar uiteindelijk voor iedereen.” Cole Sprouse vulde aan: “Jughead heeft veel vijanden gemaakt.”

Camila Mendes maakt zich vooral zorgen om haar vriendje in de serie. “Het is de aanloop naar alles wat er is gebeurd tussen Archie en Hiram, hun relatie. Ik denk dat we ons zorgen moeten maken over het lot van Archie.” Tot slot vertelde Marisol Nichols: “We krijgen veel antwoorden op de vragen die we gedurende het seizoen hebben opgebouwd. Het is een terugblik op iedere bendeoorloog en ik ben blijk dat mensen dat te zien krijgen.”