Nieuws seizoen 3

Deze 5 fan theorieën zijn zo bizar dat ze misschien wel waar zijn

Riverdale seizoen 3

In aanloop naar het derde seizoen van Riverdale komen steeds meer fan theorieën voorbij. Seventeen heeft een aantal van de theorieën op een rijtje gezet. Zouden deze theorieën echt waar kunnen zijn? Het zou ons in ieder geval niets verbazen.

1. Reggie en Sweet Pea zijn halfbroers
Een fan is erachter gekomen dat Reggie en Sweet Pea misschien wel halfbroers zijn. Natuurlijk hebben de twee al wel iets weg van elkaar, maar er is een belangrijkere aanwijzing. Toen Roberto Aguirre-Sacasa in augustus dit jaar een foto van de flashback episode online plaatste, zagen we de tieners die hun ouders zouden spelen.

KJ werd getagd op Archie, Cole op Jughead en Charles Melton op de cartoon van Reggie. Opmerkelijk genoeg werd echter ook Jordan Connor alias Sweet Pea getagd in de foto en wel op een klein gedeelte van het hoofd van Reggie. Opmerkelijk gezien de twee niets met elkaar te maken hebben. Een fan vermoedt dan ook dat Sweet Pea en Reggie mogelijk halfbroers zijn.

2. FP is eigenlijk rijk
Sommige Reddit gebruikers geloven er heilig in dat FP Jones eigenlijk rijk is. Volgens onder meer AggressiveAdeptness is FP geboren in Pembrook en heeft hij goed verdiend in zijn tienerjaren. In de strips zou de familie Jones ook welvarend zijn, totdat Jughead’s vader al het geld verliest. Een opmerkelijke theorie.

3. Penny Peabody is familie van de Coopers
Penny Peabody zou weleens familie kunnen zijn van de Coopers. Sommige kijkers denken zelfs dat Penny de zus is van Alice, terwijl anderen juist weer denken dat Penny misschien wel de moeder is van Betty. Het zou ook nog eens kunnen dat beide theorieën waar zijn en dat Alice Betty heeft opgevoed, omdat Penny nog te jong was.

4. Hal heeft een tweelingbroer
Nog een familietheorie… Hal Cooper heeft misschien wel een tweelingbroer. Alice kreeg in seizoen tenslotte een bos bloemen van Hal, een bos waar ze allergisch voor was. Het zou maar zo kunnen dat Hal die bloemen niet gaf, maar zijn tweelingbroer. Misschien is het ook zijn tweelingbroer die achter Black Hood zit.

5. Hiram heeft geprutst met Veronica’s ketting
Hoe kan het zo zijn dat Hiram Lodge altijd alles weet en met name alles wat Veronica doet en zegt…? Een gebruiker van Reddit vermoedt dat Hiram geprutst heeft met de parelketting van Veronica, zodat hij kan luisteren naar alles wat zij doet. Hoe kan hij anders altijd precies weten wat zij uitspookt? Het is op zijn minst verdacht…