Nieuws

Cole Sprouse vertelt hoe Riverdale verder gaat zonder Luke Perry

Riverdale S02E15

De cast is nog steeds volledig verslagen na het overlijden van Luke Perry. Toch moet langzaam gekeken worden naar hoe Riverdale nu verder moet zonder Fred Andrews en volgens Cole Sprouse (Jughead) hebben de makers inmiddels iets gevonden.

Riverdale zonder Luke Perry

Na het overlijden van Luke Perry was het onduidelijk hoe Riverdale om zou gaan met zijn overlijden. Al snel werd duidelijk dat alle afleveringen die nog volgen voortaan opgedragen worden aan de overleden acteur, maar hoe zijn rol wordt ingevuld is nog onduidelijk. Zo is het niet bekend of bijvoorbeeld een andere acteur voortaan de rol van Fred Andrews inneemt.

Cole Sprouse vertelde dat er wel ideeën zijn. “Ik kan er niet te diep op in gaan zonder iets te verklappen, maar we hebben iets narratiefs gepland. We hebben ook een aantal afleveringen aan hem opgedragen. Hij was zeer geliefd. Ik bedoel: de hele wereld rouwt om zijn overlijden. Maar hij was één van die mensen die liever zou willen dat we zouden lachen om zijn geweldige verhalen dan zouden rouwen voor een lange tijd.”