Cast Nieuws

Cole Sprouse (Jughead): “Nog nooit iets slechts over Luke gehoord”

Jughead Jones Riverdale

Cole Sprouse heeft in gesprek met People gereageerd op de dood van Luke Perry. De twee hadden allebei een rol in Riverdale en daar leerde Cole Sprouse zijn collega dan ook echt goed kennen. Cole is erg onder de indruk van wat hij de laatste jaren van Perry heeft meegekregen.

Cole Sprouse reageert op Dood Luke Perry

In het interview werd Cole Sprouse gevraagd wat voor herinneringen hij heeft aan Luke Perry. “Er zijn duizend dingen. Ik denk niet dat er ooit iets sechts is geweest wat ik over hem heb gehoord, echt. Hij is zo geliefd. Californië is aan het huilen”, zo reageerde hij op het regenachtige weer. “We waren allemaal zo close met hem en maakten ons echt zorgen. Hij had deze manier van spreken die zo hyper-gepassioneerd is en hij sprak hier in je gezicht.”

“Hij kwam heel dichtbij en het zorgde er gelijk voor dat alle muren om je heen verdwenen, het was zo’n mooie manier van spreken en hij kon zo passioneel over onderwerpen praten. We zijn allemaal nog steeds in het rouwproces, maar hij lijkt meer de man te zijn die zou willen dat we zijn grappige verhalen zouden vieren in plaats van te klagen. Ik heb enorm veel respect voor zijn familie die nu om privacy vraagt in deze periode. Niets meer dan respect.”