Nieuws Seizoen 2

Cole Sprouse heeft boodschap voor Riverdale-fans

Jughead Jones Riverdale

Cole Sprouse heeft op Twitter een boodschap achtergelaten voor Riverdale-fans. Het is niet duidelijk of de acteur wederom grapjes aan het maken is, of dat hij momenteel uiterst serieus is. In de meest recente aflevering van Riverdale bleven we met veel vragen achter en Cole Sprouse (Jughead) doet er maar al te graag nog een schepje bovenop. Let op: Dit bericht bevat spoilers voor als je Judgement Night nog niet hebt bekeken.

Cole Sprouse afscheid?

Met Judgement Night hebben de makers van Riverdale een bloedstollende aflevering afgeleverd. We kwamen niet alleen weer het één en ander te weten over Black Hood, maar ook de complete oorlog binnen Riverdale bereikte een hoogtepunt. Zelfs de Ghoulies zijn terug en om te voorkomen dat zij zouden winnen van de Serpents, besloot Jughead zichzelf op te offeren.

Aan het eind van de aflevering zagen we hoe FP Jones met Jughead in zijn armen aangelopen kwam. Het ziet ernaar uit dat Jughead de ontmoeting met de Ghoulies niet heeft overleefd. Of dat ook echt zo is, komen we ongetwijfeld later pas te weten. Zelf postte hij onderstaande tweet.

Het is dan ook de grote vraag of Cole Sprouse hiermee afscheid heeft genomen van Riverdale, of dat hij toch nog blijkt te leven. Gezien Cole regelmatig grapjes maakt, zou ook dit er één kunnen zijn. We moeten ongetwijfeld afwachten.

Lees ook: Jughead grapt over vervolg Riverdale: “Ik ga dood”