Nieuws Seizoen 2

Bestel Riverdale seizoen 1 en 2 op DVD

Riverdale

Kun jij net als wij geen genoeg krijgen van Riverdale? Dan biedt bol.com nu de oplossing. De webwinkel heeft de eerste twee seizoenen van de serie nu in prijs verlaagd. De set bestaat uit zes discs en is nu flink in de aanbieding. Alle afleveringen van seizoen 1 en 2 zijn te bekijken via de DVD’s.

Bestel Riverdale seizoen 1 en 2 op DVD

Kun je geen genoeg krijgen van Riverdale? Dan is deze DVD-set zeker een aanrader. Op de DVD’s staan de eerste twee seizoenen van Riverdale. In het eerste seizoen werden we meegenomen in het mysterie rondom de dood van Jason Blossom, terwijl het in het tweede seizoen draaide om de Black Hood. Bol.com heeft de DVD-box met de twee eerste seizoenen nu in zijn assortiment voor slechts 14,99 euro.

Bekijk de Riverdale DVD-set met seizoen 1 en 2 op bol.com

Bestel Riverdale seizoen 3 op DVD

Ook een DVD van het derde seizoen is inmiddels vooruit te bestellen bij bol.com. Het bedrijf weet nog niet wanneer deze DVD daadwerkelijk wordt gelanceerd, maar door naar vorig jaar te kijken moeten we rekening houden met een release rond Sinterklaas. De DVD is alvast te reserveren voor een bedrag van 39,99 euro.

Bekijk de Riverdale seizoen 3 DVD op bol.com