Nieuws Seizoen 4

6 Brandende vragen voor Riverdale seizoen 4

Riverdale Netflix

Nu het derde seizoen van Riverdale erop zit, is het tijd om de balans op te maken. We weten al dat een vierde seizoen is aangekondigd en nu al zijn er een aantal belangrijke vragen die we hebben voor seizoen 4. Netflix Life heeft een lijst opgesteld met zes brandende vragen waar we komend seizoen antwoord op willen krijgen.

1. Krijgt Archie een pauze in Riverdale?

Archie heeft de laatste seizoenen al heel wat meegemaakt in Riverdale. Al vanaf het eerste seizoen zit hij in de hoek waar de klappen vallen. Zo heeft hij al veel verdriet gekend toen zijn vader in het ziekenhuis kwam nadat hij was neergestoken door de Black Hood en kwam hij in het derde seizoen zelfs in de gevangenis terecht. De grote vraag is dan ook of Archie een pauze krijgt in Riverdale en in seizoen 4 een makkelijker seizoen tegemoet gaat.

2. Is de Gargoyle King nu echt verdwenen?

Een andere grote vraag is of we nu definitief afscheid hebben genomen van de Gargoyle King. We zijn erachter gekomen dat Chic in de huid van de Gargoyle King kroop, maar is dat nu echt voorbij? En wat gaat Penelope Blossom komend seizoen doen? Gezien zowel Chic als Penelope niet vermoord zijn in de seizoensfinale, lijken ze allebei terug te komen.

3. Gaan de Pretty Poisons en Serpents samenwerken?

Aan het eind van het vierde seizoen van Riverdale hebben we gezien dat de Pretty Poisons en de Serpents een samenwerking aangingen onder leiding van Cheryl en Toni om Jughead, Archie, Betty en Veronica. Samen konden ze de Gargoyle King en Penelope Blossom makkelijk aan. Zullen ze nu vaker samenwerken om Riverdale veilig te houden?

4. Gaan Betty en Jughead samenwerken met de FBI?

Aan het eind van seizoen 3 zagen we hoe Betty en Jughead nieuwe informaie te horen kregen over Alice. De zoon van Alice en FP Jones. Charles, kwam langs om te vertellen dat Alice al maandenlang samenwerkte met de FBI om de Farm op te rollen. De grote vraag is nu of Jughead en Betty ook gaan samenwerken met de FBI om de Farm terug te vinden. Of vertrouwen ze Charles niet?

5. Wat zijn de plannen van Hiram Lodge?

Wat zijn de plannen van Hiram Lodge nu hij gearresteerd is en in de gevangenis zit. We kunnen ons niet voorstellen dat hij Hermione, Veronica en de rest van Riverdale nu met rust laat. Ook is het de vraag hoe het nu verder moet met Hermione nadat ook zij is opgepakt door Hiram. Veronica kan daardoor wel eens in serieuze problemen zitten.

6. Gaat Jughead echt dood?

De grootste vraag gaat natuurlijk over Jughead. Wat was dat nou voor een scene aan het eind van het derde seizoen. Moeten we ons serieus zorgen maken om Jughead? Gaat hij echt uit Riverdale? Of betekende de scene waarbij Betty, Archie en Veronica bij een kampvuur stonden en waarbij Jugheads muts werd verbrand toch iets anders?