Nieuws

4 Aanwijzingen die bewijzen dat Chic nog leeft

Chic Cooper Riverdale

Het zou maar zo kunnen dat Chic nog leeft. In seizoen 2 kwamen we erachter dat Chic niet de langverloren halfbroer van Betty is, maar hij heeft de levens van de familie Cooper wel flink bezig gehouden. Ook zagen we hoe Betty Chic heeft afgeleverd aan de Black Hood, maar het zou maar zo kunnen dat Chic nog gewoon leeft. Hieronder vind je 4 aanwijzingen van Seventeen dat het maar zo zou kunnen dat Chic nog gewoon springlevend is.

1. Zijn lichaam is niet gevonden

Zonder een lichaam weet je in Riverdale nooit of een moord wel daadwerkelijk gepleegd is. Normaliter zou Black Hood zijn slachtoffers niet verstoppen, dus het is vreemd dat het lichaam van Chic niet gevonden is. Een teken dat Chic misschien toch nog leeft?

2. Betty gaf Chic 50% kans op overleven

Betty leek al enigszins te voorspellen dat Chic misschien wel kon ontkomen. Pas toen Betty hem nog vijftig procent op overleven gaf, nam Chic de benen. Het is niet ondenkbaar dat de Black Hood een razendsnelle Chic niet bij kon houden.

3. Chic hoorde niet bij de slachtoffers van Betty

Toen Betty de Black Hood confronteerde met de slachtoffers die hij had gemaakt, noemde zij Mr. Andrews, Ms. Grundy, de Sugarman, Midge en Dr. Masters op. Chic werd echter niet genoemd in het lijstje. Waarom zou ze hem niet genoemd hebben? Behoorde hij niet tot de slachtoffers van Black Hood?

4. Hart Denton houdt hoop op een terugkeer

Hart Denton, de acteur die voor Riverdale in de huid kruipt van Chic, liet eerder al de kans open dat hij nog terug zou keren in Riverdale. Zo vertelde hij onder meer: “Ik denk dat het prachtig is dat Betty de kans heeft gehad om compleet van Chic af te komen, maar dat niet per se gedaan heeft.” Ook sprak hij uit dat hij verwacht dat Chic nog wel terugkeert in de serie.