Nieuws seizoen 3

10 dingen die we nu al weten over Riverdale seizoen 3

Riverdale seizoen 3

Het is nog even wachten voordat we aan de slag kunnen met het derde seizoen van Riverdale, maar inmiddels zijn de eerste details over seizoen 3 wel bekend geworden. In dit artikel hebben we een overzicht gemaakt van tien dingen die we nu al weten over seizoen 3.

Riverdale seizoen 3

Het derde seizoen van Riverdale wordt in oktober verwacht, maar tot die tijd moeten we het doen met de informatie die alvast naar buiten komt over Riverdale seizoen 3. Gelukkig heeft onder meer de cast de afgelopen maanden al aardig wat bekendgemaakt, waardoor we van een aantal dingen al weten dat ze gaan gebeuren. Hieronder een overzicht.

  1. Het derde seizoen kent net als het eerste seizoen wederom een musicalaflevering. Het is nog niet bekend welke aflevering de musicalaflevering gaat worden.
  2. In het derde seizoen komt er een flashback aflevering waarin we de ouders zien toen ze nog jonger waren. De jongere castleden spelen de rol van hun ouders.
  3. Falice (FP en Alice) wordt een ding in seizoen 3. In aflevering 3 komt Bughead (Betty en Jughead) er eindelijk achter.
  4. Jughead’s moeder en zusje komen in seizoen 3 eindelijk tevoorschijn. Waarschijnlijk gebeurt dit in aflevering 8 of 9.
  5. Kevin heeft in seizoen 3 een relatie met Moose, al blijkt het wel een ingewikkelde relatie te zijn.
  6. Penelope Ann Miller versterkt de cast als officier van justitie en maakt Archie het leven zuur.
  7. Polly heeft Alice meegetrokken in de cult. De cult leider (Edgar Evernever) wordt nog gecast.
  8. De volwassenen komen veel meer in beeld. Ook wordt duidelijk dat ze allemaal een groot geheim hebben dat ze verborgen houden voor de kinderen.
  9. Kevin en Josie komen in hetzelfde huis te wonen nu hun ouders aan het daten zijn.
  10. Betty accepteert Jughead’s aanbod om Serpent Queen te worden.